Iaurtul și chefirul, ambele produse lactate fermentate, au un istoric lung și caracteristici unice care le deosebesc. Iaurtul are o …
© 2022-2024 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign
Iaurtul și chefirul, ambele produse lactate fermentate, au un istoric lung și caracteristici unice care le deosebesc. Iaurtul are o …
Cafeaua este o băutură populară în întreaga lume și o bună sursă de cofeină. Este un lucru obișnuit să apelăm …
Un nou studiu a descoperit că multivitaminele nu ne ajută să trăim mai mult, deși alte dovezi arată că ele …
Chiar dacă sunt dulci și conțin zaharuri naturale, fructele ne ajută să ne menținem greutatea corporală în limite normale. Mai …
Anghinarea (Cynara cardunculus) își are originile în regiunea mediteraneană și este utilizată de secole pentru proprietățile sale medicinale. Potențialele sale …
Fierul este un mineral esențial pentru multe funcții ale corpului, în special pentru producerea de hemoglobină și mioglobină, care sunt …
Cunoscută și sub denumirea de vitamina soarelui, vitamina D este produsă în mod natural de către corpul nostru atunci când …
Colina este un compus solubil în apă esențial pentru sănătatea omului. Ea nu este nici vitamină, nici mineral. Corpul folosește …
Mierea de albine, în special mierea de salcâm și mierea brută neprocesată, poate îmbunătăți controlul glicemiei și nivelul lipidelor din …
Mușețelul sau romanița este o plantă bine cunoscută, utilizată pe larg pentru efectul său calmant. Cu toate acestea, planta oferă …
© 2022-2024 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign