Termeni și condiții

publicat de Florin Mitrea

Ultima actualizare: 4 februarie 2022.

1. Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui website sau a oricărei pagini din componența acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să nu accesați acest site.

2. Descrierea serviciilor

Site-ul info-natura.ro este un proiect personal și nu este afiliat cu niciun agent economic, instituție guvernamentală sau non-guvernamentală ori altă entitate comercială/instituțională.

Informațiile publicate pe acest website au un scop informativ, iar exactitatea lor la un moment dat nu este garantată, deși se depun toate eforturile în acest sens.

3. Introducere

Prezentele condiții generale definesc condițiile de utilizare a site-ului info-natura.ro de către potențialii vizitatori. Navigând pe acest website, acceptați implicit termenii de utilizare descriși în continuare.

4. Drepturile asupra site-ului

Drepturile complete și depline asupra site-lui info-natura.ro sunt deținute de către persoana fizică Florin Mitrea (datele de contact pot fi vizualizate accesând pagina Contact), denumită în continuare deținătorul site-ului.

Toate informațiile publicate pe acest site sunt preluate din surse publice și oficiale (reviste on-line sau scrise, jurnale on-line și scrise, cărți de specialitate etc.). Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura sau conținutul site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Accesul și utilizarea site-ului info-natura.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul vizitatorilor pentru a găsi informațiile necesare într-un mod rapid și ușor, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile publicate pe site-ul info-natura.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul de utilizator al acestui site se înțelege orice persoană fizică și juridică ce accesează site-ul.

Înformațiile prezentate pe site pot fi preluate de utilizatorii acestuia, numai pentru folosințe personale, cu condiția citării sursei acestora în cadrul documentelor unde sunt utilizate informațiile preluate.

5. Neangajarea răspunderii

Deținătorul site-uluiinfo-natura.ronu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Toate informațiile prezentate pe site sunt cu titlu informativ.

Deținătorul site-ului nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea și caracterul adecvat al conținutului site-ului, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conținutului site-ului.

6. Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Deținătorul site-ului nu poate garanta că paginile site-ului nu conțin erori și asigură că va depune toate diligețtele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

7. Informații personale

Pentru informații privind utilizarea datelor cu caracter personal vă rugăm să consultati Politica de confidențialitate disponibilă pe site.

8. Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile în legătură cu conținutul site-ului și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Deținătorul site-ului nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

9. Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care viziteaza site-ul bio-infomedia.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către deținătorul site-ului; soluționarea de către deținătorul site-ului a cererilor, întrebarilor și reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact de pe site); alte activitati întreprinse de deținătorul site-ului și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Deținătorul site-ului va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

© 2022-2024  Florin Mitrea – WordPress Theme Designed and Developed by PenciDesign

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Acceptă Detalii