Mierea de albine, în special mierea de salcâm și mierea brută neprocesată, poate îmbunătăți controlul glicemiei și nivelul lipidelor din …
© 2022-2024 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign
Mierea de albine, în special mierea de salcâm și mierea brută neprocesată, poate îmbunătăți controlul glicemiei și nivelul lipidelor din …
Mușețelul sau romanița este o plantă bine cunoscută, utilizată pe larg pentru efectul său calmant. Cu toate acestea, planta oferă …
Prevalența ridicată a excesului de greutate și a obezității reprezintă o problemă majoră de sănătate publică. Obezitatea se caracterizează printr-un …
Un studiu pe termen lung care a analizat legătura dintre spitalizările pentru fracturi osoase și dietă la aproape 1.400 de …
Osteoporoza este o afecțiune în care oasele unei persoane își pierd densitatea și masa, ceea ce le predispune la fracturi. …
Vitamina C, cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, este importantă pentru numeroase funcții ale organismului. Deși ocupă un loc …
Vitamina K este un nutriment esențial și una dintre cele patru vitamine solubile în grăsimi, alături de vitaminele A, D …
Potrivit unui studiu recent la care au participat persoane ce prezentau factori de risc de boli cardiace, consumul de extract …
Vitamina E, adesea considerată vitamina tinereții și a frumuseții, este un nutriment esențial pentru o sănătate bună. Deoarece este un …
Vitamina B5 sau acidul pantotenic este vitală pentru o viață sănătoasă. La fel ca toate vitaminele din complexul B, vitamina …
© 2022-2024 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign