Potrivit cercetătorilor de la Universitatea de Stat din Pennsylvania, Statele Unite, nucile pecan îmbunătățesc nivelurile de colesterol din sânge și …
© 2022-2025 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign
Potrivit cercetătorilor de la Universitatea de Stat din Pennsylvania, Statele Unite, nucile pecan îmbunătățesc nivelurile de colesterol din sânge și …
Consumul de cafea și ceai ar putea fi asociat cu reducerea riscului de dezvoltare a cancerului la nivelului capului și …
Cercetătorii de la Universitatea din Osaka, Japonia, au descoperit că tricarpina (un supliment alimentar) îmbunătățește rata de supraviețuire a pacienților …
Cercetătorii sugerează că inflamația ar putea juca un rol în dezvoltarea demenței. Deoarece medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) ajută la reducerea …
Cercetătorii de la Universitatea McMaster, Canada, au identificat molecule mici din sânge (metaboliții sanguini) ce pot avea o influență asupra …
Inteligența artificială (AI) a îmbunătățit semnificativ predictibilitatea agenților patogeni, ceea ce ne-ar putea ajuta în încercările noastre de a prezice …
În rândurile non-africanilor, ADN-ul neanderthalian reprezintă aproximativ 1-2% din genomul omului modern. Chiar de când genomul omului din Neanderthal a …
Alcoolul este responsabil pentru 100.000 de cazuri de cancer și 20.000 de decese din cauza cancerului în fiecare an în …
O sinapsă este joncțiunea între doi neuroni, care permite trecerea semnalului între ei. Neuronii sunt celule care transmit informații de …
Consumul frecvent de șuncă, hotdog și alte tipuri de carne roșie procesată ar putea să ne afecteze sănătatea creierului. Un …
© 2022-2025 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign