Aportul zilnic de calciu conținut într-un pahar cu lapte ar putea reduce riscul de cancer de colon (cancer colorectal) la …
© 2022-2025 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign
Aportul zilnic de calciu conținut într-un pahar cu lapte ar putea reduce riscul de cancer de colon (cancer colorectal) la …
Chiar dacă manganul este un mineral esențial pentru organismul uman, fiind implicat în numeroase funcții metabolice, deficiența sau expunerea excesivă …
Un nou studiu asociază consumul de ceai verde cu mai puține leziuni la nivelul substanței albe din creierul persoanelor în …
Un nou studiu al cercetătorilor de la Școala de Medicină Keck a Universității California de Sud, Statele Unite, arată că …
Primii strămoși ai omului ar fi petrecut mai mult timp mâncând salate decât fripturi. O analiză chimică a dinților fosilizați …
Deși fibrele reprezintă o componentă esențială a unei diete sănătoase, puțini oameni consumă cantitatea zilnică recomandată. Totuși, un nou studiu …
Dacă v-ați cam plictisit de varietățile normale de ciocolată, oamenii de știință din Elveția au inventat un nou tip de …
Un aviz consultativ emis de Biroul Chirurgului General din Statele Unite arată că nu există un nivel sigur pentru consumul …
Atunci când unei femei însărcinate i s-a prelevat sânge în 1972, medicii au descoperit că lipsește în mod misterios o …
Întru-un studiu recent publicat în revista Poultry Science, cercetătorii prezintă o analiză a potențialei legături între consumul de ouă și …
© 2022-2025 Florin Mitrea – Temă WordPress dezvoltată de PenciDesign